KOKKAILUA

KOKKAILUA





Joskus oman elämän keittokirjasta tuntuu loppuvan reseptit. Kaikki on jo moneen kertaan keitetty. Voi saada itsensä kiinni kertomasta samoja juttuja samoille ihmisille. Jotenkin alkaa tuntua, että kaikki on samaa puuroa ja aina saman makuista. Sokerin ripottelu tai muu pieni maun tuunaaminen ei enää riitä. Tekee mieli heittää kaikki vanha pesuveden mukana ulos akkunasta ja saada jotain ihan uutta aikaiseksi. Elämän kulinaristit seuraavat sielunsa ruokahalua rohkeasti. Pistävät lautaset vaihtoon, lusikat nurkkaan ja vispilöivät kuohkeaa uutta, jonka mausta ei etukäteen tiedä. Keittävät kokoon uuden sopan. Buon appetito!








--- Akkunala / vastasatanut akkuna / Kokkailua / Alina Vitiä ---

2 kommenttia:

  1. Pahinta on, kun löytää viimeviikkoisen puuron kattilasta kasvamassa karvaa. Silloin on aika heittäytyä uuteen keitokseen!

    -Herttuanniemen soppatykki kiittää taas nasahtavista ilmauksista

    VastaaPoista
  2. Joo ei mitään maistelua vaan heittäytyminen, sukellus suoraan soppaan.
    Karvapuurodietti voisikin olla seuraava villitys. Karppaaminen -> karvaaminen. Protskupitoista lähiruokaa itsekasvatettuna. - Basilikat ikkunalaudoillahan alkaakin varmaan olla jo vahvasti out.

    VastaaPoista